image/svg+xml
image/svg+xml

2021-2022 Bahar Dönemi 7+1 İşyeri Eğitim Stajını Tamamlamış Öğrencilerimizin Dikkatine

INS4000 Mühendislik Eğitimi ve Uygulaması dersi kapsamında yapılan işyeri eğitim stajlarının değerlendirilmesi işyeri yetkilisinin hakkınızdaki görüş ve değerlendirmeleri dikkate alınarak staj defterleri ve sunumlar  üzerinden yapılacaktır.

7+1 işyeri eğitimi ücret ödemelerine ilişkin belgeler ve işyeri eğitimi sonrası yapılan stajın değerlendirilmesine ilişkin teslim edilmesi gereken evraklar (İşyeri Eğitimi Sicil Formu, Öğrenci İşyeri Değerlendirme Anketi, Staj Dosyası) asıl olarak toplu şekilde elden veya posta yoluyla Mühendislik Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Dekanlığına 06 – 17 Haziran 2022 tarihleri arasında teslim edilmesi gerekmektedir.

7+1 işyeri eğitimi ücret ödemelerine ilişkin belgeler, firmaların ve öğrencilerin yapması gereken işlemlere ilişkin duyurunun detaylarına ulaşmak için tıklayınız.

İşyeri eğitimi sonrası yapılan stajın değerlendirilmesiyle ilgili teslim edilmesi gereken evraklara ilişkin duyuruya ulaşmak için tıklayınız.

Staj sunumları zoom programı üzerinden aşağıdaki dosyada belirtilen sunum takviminde çevrimiçi yapılacaktır. Staj sunumları sorumlu komisyon üyelerince dinlenerek kayıt altına alınacaktır.

Staj sunumlarının etkili bir şekilde dinlenebilmesi için öğrencilerimizin bilgisayarlarında zoom programının yüklü olması ve sunum tarihinden önce kameralarından ve mikrofonlarından görüntü ve ses kayıtlarını kontrol etmeleri gerekmektedir.

Öğrencilerimiz aşağıdaki dosyada belirtilen kendileri için belirlenen sunum başlama tarihinde sunum linki, Meeting ID ve Şifre bilgilerini zoom programında kullanarak toplantıya giriş yapabileceklerdir.


Staj sunumları power point sunum dosyalarının toplantıda paylaşılarak anlatılması şeklinde yürütülecektir. Staj sunumlarının anlatımda 20 dakika kadar olacak şekilde hazırlanması gerekmektedir.


Sunum Takvimleri
Staj Sunumlarında Dikkat Edilecek Hususlar