image/svg+xml
image/svg+xml

2021-2022 Güz Dönemi 7+1 İşyeri Eğitimi Uygulaması Hakkında

2021-2022 Güz Döneminde “INS4000 Mühendislik Eğitimi Uygulaması” dersi kapsamında 7+1 İşyeri Stajını yapmak isteyen öğrencilerimiz “Bartın Üniversitesi Mühendislik Mimarlık ve Tasarım Fakültesi İşyeri Eğitim Yönergesi” Madde 13’te belirtilen koşulları sağlamaları halinde 7+1 İşyeri Eğitim Stajlarını yapabileceklerdir.

 

  • Öğrencinin Genel Not Ortalamasının 1,80 ve üzerinde olması
  • Uzaktan eğitim ile yürütülen dersler dışında başvurunun yapıldığı 2021-2022 Güz dönemi öncesinde devam zorunluluğu olan dersinin olmaması

 

Başvuru koşullarını sağlayan öğrencilerimiz işyeri eğitim uygulamasından yararlanmak üzere işyeri eğitimini yapacağı kamu kurum veya firmayı belirledikten sonra aşağıda ekte verilen “İşyeri Eğitimi Öğrenci/İşyeri Kabul Formu”na vesikalık fotoğrafını yapıştırarak, kendi ve işyeri ile ilgili bilgileri ve imzaları eksiksiz olarak tamamlamalıdır.

Öğrencilerimiz yukarıda belirtilen şekilde işyerine onaylattığı “İşyeri Eğitimi Öğrenci/İşyeri Kabul Formu”nu, bölümüz öğrenci işlerinden temin edeceği resmi onaylı transkriptini de ekleyerek Staj Komisyonu Başkanı Doç. Dr. Altan ÇETİN'e elden imzalatacaktır.

İşyeri eğitimi başvurusunda bulunacak öğrencilerimizin Fakülte yetkilisi tarafından sigorta girişlerinin zamanında yapılabilmesi için tüm imza ve onaylama işlemleri tamamlanan “İşyeri Eğitimi Öğrenci/İşyeri Kabul Formu”nu,  2 adet vesikalık fotoğrafını,  nüfus cüzdanı (veya TC Kimlik Kartı) fotokopisini en geç 4 Ekim 2021 tarihi mesai bitimine kadar Arş. Gör. Serdar ALLI' ya elden teslim etmesi gerekmektedir. Zamanında teslim edilmeyen başvuru evrakları ve eksik doldurulan formlar değerlendirmeye alınmayacaktır.

2021-2022 Güz Dönemi 7+1 İşyeri Eğitim Stajları 11 Ekim 2021 tarihinde Başlamak üzere 14 hafta ve haftada 40 saat uygulama içerecek şekilde yapılabilecektir.

Öğrencilerimiz İşyeri Eğitimi yapacakları işyerinin hafta içi gündüz mesai saatlerine uymak zorundadır.

“Öğrenci İşyeri Sicil Formu” nda Stajyer Öğrenci Bilgileri kısmı öğrenci tarafından doldurularak staj başlangıcında yetkili İnşaat Mühendisine verilir. Öğrenci İşyeri Sicil Formu kurum yetkilisi İnşaat Mühendisi tarafından doldurulup tasdik edilerek, öğrenci veya staj yapılan firma/kurum  vasıtasıyla kapalı ve onaylı zarfla staj tamamlandıktan sonra en geç 2 gün içinde yapı alanındaki stajlar Arş. Gör. Şeymanur Arslan'a, hidrolik veya ulaştırma alanındaki stajlar ise Arş. Gör. Serdar Allı veya Arş. Gör. Yaşar Erbaş'a ulaştırılmalıdır. Öğrencilerimizin işyeri eğitimlerini tamamladıktan sonra en geç 2 gün içinde aynı şekilde Staj Dosyasını ve Öğrenci İşyeri Memnuniyet Anketini de ilgili kişilere ulaştırmaları gerekmektedir.

Öğrencilerimiz işyeri raporlarını bölüm web sayfamızda “Öğrenci > Staj ve İşyeri Eğitimi” alanında ve aşağıda ilan edilen staj dosyası üzerinden bilgisayar veya tükenmez kalem kullanarak oluşturacaklardır.  Haftalık çalışma çizelgesi ve staj sayfaları görülen uygulamalara bağlı olarak belirlenen şablonda istenildiği kadar artırılabilir.  Staj dosyasında ilgili yerler eksiksiz bir şekilde doldurulmalı/imzalanmalıdır.




İşyeri Eğitimi Öğrenci/İşyeri Kabul Formu
Öğrenci işyeri Sicil Formu
İşyeri Eğitim Ücretlerine İşsizlik Fonu Katkısı Bilgi Formu
Bartın Üniversitesi İşyeri Eğitim Yönergesi
2021-2022 Güz Dönemi Başvuru Koşulları ve Dikkat Edilecek Hususlar

İşyeri Staj Dosyası: 
Kapak
İç Sayfa
Öğrenci İşyeri Memnuniyet Anketi: