7+1 İş Yeri Eğitimi Stajlarını Yapmış Olan Öğrencilerimizin Dikkatine!!!

INS4000 Mühendislik Eğitimi ve Uygulaması dersi kapsamında 7+1 stajlarını yapmış olan öğrencilerimizin staj sunumları zoom programı üzerinden 09/06/2020 - 10/06/2020 tarihleri arasında aşağıdaki dosyada belirtilen zamanlarda dinlenerek kayıt altına alınacaktır.

Staj sunumlarının etkili bir şekilde dinlenebilmesi için ilgili öğrencilerimizin bilgisayarlarında Zoom programının yüklü olması ve sunum tarihinden önce kamera ve mikrofonlarından görüntü ve ses kayıtlarını kontrol etmeleri gerekmektedir.

Öğrencilerimiz aşağıdaki dosyada belirtilen kendileri için belirlenen sunum başlama tarihinde ilgili link, Meeting ID ve Password bilgilerini zoom programında kullanarak toplantıya giriş yapabileceklerdir.

Staj sunumları öğrencilerimizin bilgisayarındaki power point sunum dosyalarının toplantıda  paylaşılarak anlatılması şeklinde yürütülecektir. Staj sunumlarının anlatımda 10 dakikayı geçmeyecek şekilde hazırlanması ve Zoom Programının bu konuda kullanımının bilinmesi gerekmektedir.

Geçerli bir mazereti olup sunum tarihini değiştirmek isteyenlerin salli@bartin.edu.tr adresinden durumlarını bilgilendirmeleri gerekmektedir.

İlgisiz kişilerin toplantıya katılımını engellemek için aşağıdaki dosya şifreyle koruma altına alınmıştır. Şifre 7+1 whats grubundan paylaşılacaktır.

7+1 İş Yeri Eğitimi Sunum Tarihleri