7+1 İşyeri Eğitim Staj Sunumlarının Dinlenmesi -Güncellendi

Staj sunumlarının zoom programı üzerinden aşağıdaki dosyada belirtilen tarihlerde çevrimiçi olarak yapılması kararlaştırılmıştır. Staj sunumları sorumlu komisyon üyelerince dinlenerek kayıt altına alınacaktır.

Staj sunumlarının etkili bir şekilde dinlenebilmesi için öğrencilerimizin bilgisayarlarında zoom programının yüklü olması ve sunum tarihinden önce kameralarından ve mikrofonlarından görüntü ve ses kayıtlarını kontrol etmeleri gerekmektedir.

Öğrencilerimiz aşağıdaki dosyada belirtilen kendileri için belirlenen sunum başlama tarihinde sunum linki, Toplantı Kimliği ve Parola  bilgilerini zoom programında kullanarak toplantıya giriş yapabileceklerdir.

Staj sunumları power point sunum dosyalarının toplantıda paylaşılarak anlatılması şeklinde yürütülecektir. Staj sunumlarının anlatımda 20 dakika kadar olacak şekilde hazırlanması gerekmektedir.

Sunum Takvimleri