Doç. Dr. Ertuğrul ERDOĞMUŞ'tan "Bitirme Ödevi" Alan Öğrencilerimize Duyurulur

Doç. Dr. Ertuğrul ERDOĞMUŞ' tan Bitirme Ödevi alan öğrencilerimizin aşağıdaki hususları dikkate almaları önemle duyurulur.

1- Bitirme proje öneri formu şablona uygun olarak hazırlanacak çıktısı alınmış olarak Danışman hocaya teslim edilecek

2-Bitirme Ödevi Tez yazım şablonuna göre hazırlanarak çıktısı alınmadan önce Danışman hocaya incelettirilmek üzere  hocaya mail yoluyla iletilecek. Onay alındıktan sonra; 1 adet bölüme, 1 adet Danışman hocaya, eğer istenilirse bitirme ödevi hazırlayan öğrencilere istedikleri adetçe çoğaltılacaktır.

3- MÜDEK kapsamında Bitirme Ödevi kitapçık halinde belirtilen sayıda çoğaltılıp teslim edilmediği sürece BİTİRME ÖDEV NOTU girilemeyeceğinden ;

EN GEÇ BÜTÜNLEME SINAVLARI bitmeden BİTİRME ÖDEVLERİNİN teslim edilmesi gerekmektedir.

İletişim : 05523450449