Doç. Dr. Ertuğrul Erdoğmuş'tan "Bitirme Ödevi" veya "Çevre ve Enerji" Derslerini Alan Öğrencilerimizin Dikkatine!!!

BİTİRME ÖDEVİ dersini Doç. Dr. Ertuğrul Erdoğmuş hocadan alan öğrencilerin bugün (13 Mayıs Pazartesi) mesai bitimine kadar hocanın fakültedeki 212 nolu ofisine grupça uğramaları gerekmektedir. Gelemeyecek olanların 05523450449 nolu telefondan Ertuğrul hocaya ulaşmaları gerekmektedir..

ÇEVRE ve ENERJİ dersini Doç. Dr. Ertuğrul Erdoğmuş hocadan alan öğrencilerin yapmış oldukları sunumlarını Bölüm adı, öğretimi ve grup üyelerinin isimlerini belirtir şekilde en geç 14 Mayıs Salı mesai bitimine kadar eerdogmus@bartin.edu.tr mail adresine göndermeleri gerekmektedir.

Öğrencilerin daha sonra mağduriyet yaşamamaları için ilgili duyuruyu dikkate almaları önemle duyurulur.