INS420 Staj II Dersini Alan Öğrencilerimizin Dikkatine

Koronavirüs nedeniyle yaşamış olduğumuz olağanüstü süreçten dolayı INS420 Staj II sunumları malumunuz üzere yüz yüze yapılamayacaktır. Staj sunumlarının  microsoft power point sunum dosyası halinde maksimum 20 slaytı geçmeyecek şekilde hazırlanıp en geç 19/04/2020 saat 17:00' a kadar aşağıdaki link üzerinden gönderilmesi gerekmektedir. Sunumlarınızı hazırlarken aşağıda “Staj Sunumlarının Hazırlanmasında Dikkat Edilecek Hususlar" dosyası içinde verilen sorulara cevap verecek şekilde hazırlamanız ve metinden çok stajda görmüş olduğunuz uygulamalara ait fotograflara yer vermeniz gerekmektedir. Daha önceden sunumlarını yüz yüze yapan öğrencilerimizin sunum dosyalarını göndermelerine gerek yoktur.

Sunum Gönderme Linki: https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=jAmDW8eKRU-XzHZReFSlBeifrasn_X5Gm9whonmmM-lUMzdKVTRCNUQyR0dYNlBVTDNCSjdNUVpHTS4u

Staj Sunumlarının Hazırlanmasında Dikkat Edilecek Hususlar