INS495 Araştırma Proje - INS490 Bitirme Ödevi - INS499 Bitirme Ödevi Derslerini Alacak Öğrencilerimizin Dikkatine

2019-2020 Eğitim-Öğretim yılında INS495 Araştırma Proje / INS 490 Bitirme Ödevi – INS499 Bitirme Ödevi derslerini seçecek öğrencilerin aşağıdaki linkte verilen formu doldurarak birlikte çalışmak istedikleri öğretim üyesinden onay aldıktan sonra, en geç 24 Eylül 2019 Salı günü 17:30’a kadar Arş. Gör. Öznur KOCAER’e formları teslim etmeleri gereklidir. Her öğretim üyesi kontenjanı sayısınca öğrenci kabul edecektir. Araştırma Projesi dersi ile Bitirme Ödevi dersi aynı öğretim üyesinden seçilecektir.

Belirtilen tarihe kadar formu teslim etmeyen öğrencilere danışman öğretim üyelerinin boş kontenjanı dahilinde rastgele danışman ataması yapılacaktır.

Dersler ve tercih edilebilecek öğretim üyelerinin listesi aşağıda verildiği gibidir.

INS495 Araştırma Proje ve INS499 Bitirme Ödevi Dersleri (7+1 Programına Katılacak Öğrenciler İçin)

INS495 Araştırma Proje ve INS490 Bitirme Ödevi Dersleri

Prof. Dr. Osman GENÇEL