Staj dosyalarının teslimi hakkında

Staj I ve Staj II dersleri kapsamında staj dosyalarının en geç 19 Ekim 2020 saat 13:00’a kadar aşağıdaki linklerde yeralan formlar üzerinden pdf formatında taranıp yüklenerek teslim edilmesi gerekmektedir. Staj dosyalarını elden teslim etmek isteyenler aşağıda iletişim bilgileri verilen öğretim elemanlarına elden ayrıca teslim edebilirler.

İlgili öğrencilerimize duyurulur.

NOT:

1. Stajların ödev olarak ya da firmada yapılması fark etmeksizin tamamı bölüm staj defterine yazılacaktır. *Staj defteri kapağı, iç sayfa düzeni ve staj sicil formuna https://muhendislik.bartin.edu.tr/form-ve-dilekce.html adresinden ulaşabilirsiniz.
  2. Stajını firmada yapanlar staj defterine staj sicil formunu eklemelidirler.
  3. Stajını ödev olarak yapanların ödev çözümlerini staj defterine yapmaları yeterlidir.
  4. Stajını ödev olarak yapanlar staj defterinde "Staj İşyeri Bilgileri" kısmını ödev – yapı stajı, ödev-ulaştırma stajı ya da ödev-hidrolik stajı şeklinde doldurmalıdır.

Staj Türü

Elden Teslim İçin Teslim Edilecek Öğretim Elemanı (opsiyonel)

Teslim Formu

Staj I