Staj Yerine Geçecek Ödev/Proje Konuları Hakkında

Stajını ödev/proje uygulamasından yararlanarak tamamlamak isteyen öğrencilerimizin Staj I ve Staj II yerine geçecek ödev/proje konuları aşağıdaki dosyalarda belirtilmiştir. Bu kapsamda Staj I yerine geçecek Ödev/Proje konuları yalnızca “Yapı” alanıyla ilgili, Staj II yerine geçecek Ödev/Proje konuları ise “Hidrolik” veya “Ulaştırma” konularından yalnızca birisiyle ilgili olacak olup, daha önce Staj I ve Staj II dersi kapsamında ödev/proje uygulamasından yararlanmak üzere başvuru yapan öğrencilerimiz aşağıdaki dosyalarda belirtilen kriterlere göre ödevlerini hazırlamaları gerekmektedir. Staj II yerine geçecek Ödev/Proje konularının dağılımları ise aşağıdaki  “Staj II Ödev/Proje Konu Dağılımları” listesinde belirtilmiştir.

Ödevler benzerlik programları ile taranacağından, kopya yapıldığı tespit edilen ödevler (stajlar) kabul görmeyecek ve haklarında gerekli işlem yapılacaktır. Dolayısıyla öğrencilerin bu hususa azami dikkat göstermesi ve ödevlerini kendi tabirleri ile hazırlamaları önemle duyurulur. Alıntı yapılan tablo, şekil v.s. ödev içerisinde referansları ile birlikte verilecektir. Yapılan ödevler hakkında ayrıca Microsoft Power Point Sunum Dosyası hazırlanmalı, CD içerisinde ve yapılan ödeve ait raporla birlikte teslim edilmelidir. CD üzerinde hangi stajın ödev/proje uygulaması kapsamında yapıldığı (StajI, StajII-Hidrolik, StajII-Ulaştırma gibi), Ad, Soyad, Öğrenci Numarası gibi bilgiler CD kalemiyle yazılı olmalıdır. Stajını Ödev/Proje uygulamasıyla yapacaklar için ödevlerin (Stajların) son teslim tarihi firmada staj yapanlarla aynı zamanda olmak üzere 2020 - 2021 eğitim ögretim dönemi güz yarıyılı ders kayıtlarının son günüdür. Stajların nereye teslim edileceği daha sonra duyurulacaktır.

Staj I Yerine Geçecek Ödev/Proje Konuları

Staj II Ödev/Proje Konu Dağılımları

Staj II Yerine Geçecek Ödev Proje Konuları (Hidrolik)

Staj II Yerine Geçecek Ödev Proje Konuları (Ulaştırma)