Stajını Ödev/Proje Uygulamasından Yararlanarak Tamamlamak İsteyen Öğrencilerimizin Dikkatine!!!

Stajını ödev/proje uygulamasından yararlanarak tamamlamak isteyen öğrencilerimizin;

• Staj I yerine geçecek Ödev/Proje konusu yalnızca “Yapı” alanıyla ilgili olacak olup, bu kapsamda verilecek Ödev/Proje uygulaması kısa bir zaman içinde bölüm web sayfamızda duyurulacaktır.

• Staj II yerine geçecek Ödev/Proje konuları ise “Hidrolik” veya “Ulaştırma” alanlarından yalnızca birisiyle ilgili olacak olup, bu kapsamda stajını tamamlamak üzere evraklarını göndererek başvuru yapan öğrencilerimizin “Hidrolik” ve “Ulaştırma” Alanlarıyla ilgili hangi alanda öncelikli olarak Ödev/Proje konusu almak istediklerine yönelik tercihlerini, aşağıdaki başvuru linki üzerinden en geç 08/07/2020 saat 17:00’e kadar göndermeleri gerekmektedir. Tercih sonuçları yapılan değerlendirme sonucu açıklanacaktır. Hidrolik ve Ulaştırma alanlarıyla ilgili Ödev/Proje Uygulamaları da tercih sonuçlarıyla beraber bölüm web sayfamızda daha sonra ilan edilecektir.

Başvuru Linki ( Sadece Staj II dersi kapsamında ödev/proje uygulamasından yararlanmak isteyen öğrenciler dolduracaktır. Not: Daha önce stajını ödev/proje uygulamasından yararlanarak yapmak üzere evraklarını gönderen ancak son teslim tarihine kadar başvuru linki üzerinden tercihlerini iletmeyen öğrenciler "Hidrolik" veya "Ulaştırma" alanlarından birine otomatik olarak yerleştirilecektir. Öğrencilerimizin hangi alana yerleştirildiği ve ödev/proje uygulamalarının ne olduğu yakın zaman içinde bölüm web sayfamızda duyurulacaktır.)

Stajını firmada yapacakların veya Staj I yerine geçecek Ödev/Proje uygulamasından yararlanmak üzere daha önceden Staj I evraklarını göndererek başvuru yapan öğrencilerimizin belirtilen başvuru linki üzerinden tercihlerini göndermelerine gerek yoktur. Firmada staj yapacaklar daha önceki yıllarda olduğu gibi stajlarını tamamlayıp sonrasında staj defterlerini istendiği zamanda teslim edeceklerdir. Staj I dersi yerine geçecek Ödev/Proje konuları ise yalnızca “Yapı” alanıyla ilgili konuları içereceğinden ayrıca bir tercih yapılması gerekmeyecektir.