TÜBİTAK 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projesine katılmak isteyen 3. ve 4. sınıf öğrencilerimizin dikkatine!

TÜBİTAK 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projesi kapsamında mukavemet, betonarme ve çelik yapılar alanında deneysel ya da hesaplamalı mekanik yöntemleri ile projeye katılmak isteyen öğrencilerin aşağıda bulunan linke tıklayarak başvuru formunu doldurmaları gerekmektedir.

Önemli Not:

1. Başvuru son tarihi 10.07.2021’dir. Proje danışmanı Arş. Gör. Yaşar ERBAŞ tarafından başvuran öğrencilerin transkriptleri değerlendirilerek takımlar ve çalışma konuları belirlenecektir. Bu aşamadan itibaren yaz tatili süresince Zoom uygulaması ile çevrimiçi bilgilendirme ve görev dağılım toplantıları düzenlenecektir.
  2. Proje süresi en az 6 ay en fazla 1 yıl olacaktır.
  3. Üçüncü ya da dördüncü sınıfa yeni geçmiş öğrencilerimizin projeye katılma hakkı vardır. Okulu uzayan öğrencilerin başvuru hakkı yoktur.

Proje Başvuru Linki