Yaz Stajlarını Yapacak Öğrencilerimizin Dikkatine

2020-2021 Yaz Döneminde Staj I ve Staj II kapsamındaki stajlarını yapacak öğrencilerimiz sigorta girişlerinin zamanında yapılabilmesi için zorunlu staj formlarını eksiksiz olarak doldurup vesikalık fotoğraf ve kimlik fotokopileri ile staja başlama tarihinden en az 15 gün öncesinde bölüm sekreterliğine ( kece@bartin.edu.tr) maille göndermeleri gerekmektedir.

2020-2021 Yaz Dönemi itibariyle Stajlar firmalarda fiziksel olarak yapılabilecektir.  Staj yerine geçecek proje/ödev konuları bu yaz dönemi itibariyle inşaat firmalarının çalışmalarına devam etmesi nedeniyle verilmeyecektir. Çeşitli kurumların ya da meslek odalarının düzenleyeceği online çevrimiçi staj türü faaliyetleri bölüm staj uygulama esaslarımız çerçevesinde Staj I ve Staj II dersleri kapsamında değerlendirmede kabul edilmeyecektir. Bu çevrimiçi stajlara öğrencilerimiz dilerlerse mesleki gelişimlerini artırmaya yönelik bir etkinlik olarak katılabilirler.

Öğrencilerimiz haftada 5 ya da 6 gün olmak üzere resmi ve bayram tatil günleri hariç toplamda 25 iş günü fiili çalışma yapacak şekilde yaz döneminde 2021-2022 Güz yarıyılı derslerin başlangıç tarihine kadar olacak zaman aralığında stajlarını yapabileceklerdir.

Bölüm Staj Uygulama Esasları
Zorunlu Staj Formu