Mezun Takip Sistemi

Kıymetli mezunlarımız,

Bölümümüzde eğitimini tamamlayarak iş hayatına yelken açan sizlerin; ilkeli, etik değerlere saygılı, toplumsal sorumluluğa sahip, ülkemiz geleceğine katkı sağlayan bireyler olarak çalışma hayatında olmanız, Bartın Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü’nü gururlandırmaktadır. Bölüm öğretim elemanları olarak iş hayatınızda da her zaman sizlerin destekçisi olduğumuzu bilmenizi isteriz. Mezunlarımızın gelişimini yakından takip edebilmemiz için, sizlerle bağlantı kuracağımız kanallar oluşturuyoruz. Bizlere Mezun İletişim Formunu kullanarak geri dönüş sağlamanızı istiyoruz. Sizlerden geri dönüş sağladıkça Mezun Bilgileri sürekli güncellenecektir. Formlara aşağıda bulunan bağlantılardan ulaşabilirsiniz. İş hayatınızda başarılar dileriz.

Mezun İletişim Formuna ulaşmak için tıklayınız.

Mezun Bilgilerine ulaşmak için tıklayınız.

• BARÜ 15’inci yılında dünyanın en iyileri arasında yer aldı

• 2022-2023 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni Gerçekleşti