image/svg+xml
image/svg+xml

2021-2022 Bahar Dönemi 7+1 İşyeri Eğitimi Uygulaması Hakkında

2021-2022 Bahar Döneminde “INS4000 Mühendislik Eğitimi Uygulaması” dersi kapsamında 7+1 İşyeri Stajını yapmak isteyen öğrencilerimiz “Bartın Üniversitesi Mühendislik Mimarlık ve Tasarım Fakültesi İşyeri Eğitim Yönergesi” Madde 13’te belirtilen koşulları sağlamaları halinde 7+1 İşyeri Eğitim Stajlarını yapabileceklerdir.
 
  • Öğrencinin Genel Not Ortalamasının 1,80 ve üzerinde olması
  • Uzaktan eğitim ile yürütülen dersler dışında devam zorunluluğu olan dersinin olmaması
 
Başvuru koşullarını sağlayan öğrencilerimiz işyeri eğitim uygulamasından yararlanmak üzere işyeri eğitimini yapacağı kamu kurum veya firmayı belirledikten sonra aşağıda ekte verilen “İşyeri Eğitimi Kabul ve Sözleşme Formu”na vesikalık fotoğrafını yapıştırarak, kendi ve işyeri ile ilgili bilgileri ve imzaları eksiksiz olarak tamamlamalıdır. İşyeri Eğitimi Başlama Tarihi: 21.02.2022, Bitiş Tarihi 03.06.2022 olacak şekilde doldurulmalıdır. İşyeri Eğitimi Kabul ve Sözleşme Formu 3 asıl nüsha olarak (fotokopi değil) hazırlanmalıdır. 

Öğrencilerimiz aşağıda ilan edilen 7+1 İşyeri Eğitimi Başvuru Dilekçesini doldurup ekine transkriptini de ekleyerek danışman öğretim üyesine imzalatır. Bu aşamada eklenen transkript için öğrenci işlerinden ya da ubys sistemi üzerinden resmi talepte bulunulmasına gerek yoktur. Ubys sistemi üzerinden indirilebilen transkriptin eklenmesi yeterli olacaktır.

Öğrencilerimiz yukarıda belirtildiği şekilde hazırladığı “3 nüsha İşyeri Eğitimi Kabul ve Sözleşme Formu”nu, Danışman Onaylı Başvuru Dilekçesi ve Ekini ve 2 adet vesikalık fotoğrafı ile nüfus cüzdanı (veya TC Kimlik Kartı) fotokopisini şeffaf bir dosya içinde en geç 7 Şubat 2022 tarihi mesai bitimine kadar komisyon üyelerinden birine  (Arş. Gör. Yaşar ERBAŞ, Arş. Gör. Mehmet Ali SİLGU, Arş. Gör. Serdar ALLI,  Arş. Gör. Şeymanur ARSLAN)' a elden imza karşılığında teslim etmesi gerekmektedir. Zamanında teslim edilmeyen başvuru evrakları ve eksik doldurulan formlar değerlendirmeye alınmayacaktır.