7+1 İşyeri Eğitimi Başvuruları Hakkında

Bölümümüzün 2018 yılı sonrası için yürütülen programda yer alan zorunlu "İşyeri Eğitimi" 2018 yılı girişli öğrencilere aşağıda "Başvuru Koşulları ve Dikkat Edilecek Hususlar" dosyasında belirtilen koşulları sağladıkları takdirde istemeleri halinde bu imkandan faydalanma olanağı sunulmuştur. Başvuru yapmak isteyen öğrencilerimizin ilgili dosyada yer alan bilgilendirmeleri titizlikle okumaları gerekmektedir.

Başvuru koşullarını sağlayıp 2020/2021 akademik yılı Bahar döneminde "7+1 İşyeri Eğitimi" uygulamasından yararlanmak isteyen öğrencilerimizin başvuruları aşağıda ilan edilen başvuru linki üzerinden kabul edilecektir. Başvuru şartlarını sağlayan ve 7+1 İşyeri Eğitimi uygulamasından yararlanmak isteyen öğrencilerimiz 11.01.2021 Pazartesi saat 12:00'a kadar bu linkte istenen bilgileri eksiksiz olarak doldurup başvurularını tamamlamaları gerekmektedir. Başvuruda başvuru dilekçenize ek olarak UBYS sisteminden alınacak onaylı transkript istendiğinden son güne kadar bu belgelerin eksiksiz olarak tamamlanması gerekmektedir. Başvurularınızın kabul edilip edilmediği staj ve işyeri eğitimi komisyonumuzun yapacağı değerlendirme sonrasında tarafınıza maille bildirilecektir.

İlgili öğrencilerimize duyurulur.

7+1 İşyeri Eğitimi Başvuru Koşulları ve Dikkat Edilecek Hususlar
Başvuru Dilekçesi (Eksik doldurulmuş ve/veya imzalanmamış şekilde başvuru linkine yüklenmiş dilekçeler geçerli kabul edilmeyecektir)
Başvuru Linki (11.01.2021 Pazartesi saat 12:00'a kadar Başvuru Dilekçesi, Onaylı Transkript ve diğer istenen bilgilerin eksiksiz olarak doldurulup başvurunun tamamlanması gerekmektedir)