7+1 İşyeri Eğitimi Başvurularının Değerlendirmeleri ve Sigorta Girişlerinin Yapılması Hakkında

DUYURU METNİ

• 7+1 İşyeri Eğitimi uygulamasından yararlanmak üzere başvuru yapan öğrencilerimizin ilgili başvurularının değerlendirmeleri yapılmış olup aşağıdaki ekli dosyada ilan edilmiştir.

• Başvuru şartlarını sağlayan öğrencilerimiz işyeri eğitimini Yapı, Ulaştırma, Hidrolik alanlarının herhangi birinde iş yapan özel sektör ve ya kamu kurum ve kuruluşlarda yapabileceklerdir. İşyeri seçiminde, belirtilen alanlarda faaliyet gösteren ve halihazırda uygulamaya yönelik projeleri aktif şekilde yürüten firmaları tercih etmelidirler. Formda firma bilgileri arasında işyerinin devam eden işlerinin tanımları istenmiştir. Başvuru yapılan işyerleri komisyon tarafından değerlendirilerek, “İşyeri Eğitimi”nden amaçlanan kazanımların elde edilemeyeceği kanısına varılan başvurulara onay verilmeyecektir. Bu hususta seçici davranılması öğrencilerin mesleki gelişimi ve iş hayatına atılma imkanları açısından da büyük önem taşımaktadır.

• Başvuruları uygun görülen öğrencilerimiz işyeri eğitim uygulamasından yararlanmak üzere işyeri eğitimini yapacağı kamu kurum veya firmayı belirledikten sonra aşağıda ekte verilen “İşyeri Eğitimi Öğrenci/İşyeri Kabul Formu”na vesikalık fotoğrafını yapıştırarak, kendi ve işyeri ile ilgili bilgileri ve imzaları eksiksiz olarak tamamlamalıdır.

• Öğrenciler, İşyeri Yetkilisine “Öğrenci Kabul Formu” EK’inde Bartın Üniversitesi İşyeri Eğitim Yönergesini sunmalıdır.

• İşyeri eğitimi başvurusunda bulunacak öğrencilerimizin Fakülte yetkilisi tarafından sigorta girişlerinin zamanında yapılabilmesi için işyeri eğitimine başlamadan en az 20 gün öncesinde yukarıda belirtilen şekilde işyerine onaylattığı “İşyeri Eğitimi Öğrenci/İşyeri Kabul Formu”nu ile birlikte2 adet vesikalık fotoğraf”nüfus cüzdanı (veya TC Kimlik Kartı) fotokopi”sini aşağıda verilen link üzerinden göndermeleri gerekmektedir. Zamanında gönderilmeyen başvuru evrakları değerlendirmeye alınmayacaktır.

• Başvuruları uygun görülen öğrenciler işyeri eğitimlerini Bartın Üniversitesi 2020-2021 Bahar Yarıyılı akademik takviminde belirtilen Derslerin Başlama (01 Mart 2021) ve Derslerin Son Bulma (11 Haziran 2021) tarihleri aralığında 14 hafta ve haftada 40 saat uygulama içerecek şekilde yapabileceklerdir.

• Öğrenciler, İşyeri Eğitimi yapacakları işyerinin hafta içi gündüz mesai saatlerine uymak zorundadır.

• Öğrenciler işyeri raporlarını aşağıdaki işyeri staj dosyası üzerinden haftalık olarak oluşturacaklar ve talep edildiği takdirde bölüm staj komisyonuna sunacaklardır.

• Öğrenciler işyeri eğitimini tamamladıktan sonra 1 hafta içerisinde staj dosyası ve işyeri değerlendirme formunu bölüme teslim etmeleri gerekmektedir.

7+1 İşyeri Eğitimi Değerlendirme Sonuçları
İşyeri Eğitimi Öğrenci/İşyeri Kabul Formu
Bartın Üniversitesi İşyeri Eğitim Yönergesi
7+1 İşyeri Eğitimi Evrak Gönderme Sayfası Linki