Staj I ve Staj II Defterlerinin Teslimi Hakkında

Defterlerini henüz teslim etmeyen Staj I ve Staj II dersleri kapsamında stajlarını tamamlayan öğrencilerimiz,  staj defterlerini ve staj sicil formlarını Staj I için Arş. Gör. Şeymanur ARSLAN’a , Staj II için Arş. Gör. Serdar ALLI veya Arş. Gör. Yaşar ERBAŞ ‘a en geç  6 OCAK 2022 Saat 17:00’a kadar elden imza karşılığında teslim etmeleri gerekmektedir. Bu dönem stajlarına halihazırda devam eden öğrencilerimiz, staj defterlerini ve staj sicil formlarını stajlarının bitiş tarihinden sonra iki iş günü içinde elden imza karşılığında yukarıda belirtilen ilgili öğretim elemanlarına teslim etmeleri gerekmektedir.

NOT: Daha önce web sayfamızda ilan edilen linkler üzerinden staj defterlerini ve staj sicil formlarını ileten öğrencilerimizin tekrardan elden staj evraklarını teslim etmelerine gerek yoktur.