Uzaktan Eğitim Sistemi Hakkında Önemli Bilgilendirme

Atatürk İlke ve Inkılap Tarihi, Türk Dili, Yabancı Dil derslerini uzaktan eğitim kapsamında alan öğrencilerimiz bu dönemden itibaren canlı derse katılamayıp veya dersi tekrar izlemek istediklerinde canlı ders kayıtlarını bir sonraki canlı derse kadar e-ders sisteminden izleyebileceklerdir. Bir sonraki dersi yapmadan önce dersin öğretim elemanı canlı ders kaydını yayından kaldıracağından ilgili dersin bu bir haftalık sürede takip edilmesi gerekmektedir.

Bu bağlamda uzem derslerini haftalık ders programında belirtilen gün ve saatlerde canlı derslere katılarak izlemek isteyen ancak ilgili gün ve saatte aynı zamanda başka derslere kayıt yapmış olan öğrencilerimiz idari bina 239 numaralı odada Arş. Gör. Serdar ALLI' ya isimlerini yazdırmaları gerekmektedir. Canlı ders yayınlandıktan sonra bir haftalık süreç içerisinde istedikleri zaman derslerini izlemek isteyen öğrencilerimizin isimlerini yazdırmalarına gerek yoktur.

Uzaktan Eğim Sistemi Hakkında bir oryantasyon toplantısı 27/02/2019 Çarşamba günü Saat 16:00'da Z03 nolu derslikte  yapılacaktır. Toplantıya Atatürk İlke ve Inkılap Tarihi, Türk Dili, Yabancı Dil derslerini alan öğrencilerimizin katılımı yararlarına olacaktır.