Uyum Etkinliği 2019

Bölümümüzü tercih eden yeni öğrencilerimiz için “Uyum Etkinliği” düzenlendi.

Üniversitemiz uyum etkinlikleri kapsamında bölümümüzün yeni öğrencileri için düzenlenen toplantıda, Bölüm Başkan Yardımcımız Dr. Öğr. Üyesi Ercan GEMİCİ tarafından üniversitemiz, fakültemiz ve bölümümüz tanıtılarak, eğitim-öğretim, öğrenci değişim programları, sosyal ve kültürel imkanları içeren geniş perspektifli bir sunum gerçekleştirilmiştir. Öğrencilerin merak ettiği konulardaki sorularını yanıtlayan Dr. Öğr. Üyesi Ercan GEMİCİ, inşaat mühendisliği hakkında öğrencileri bilgilendirmiştir.

İnşaat Mühendisliği Bölümü öğretim elemanlarının katıldığı toplantıda, İstanbul’da meydana gelen depremin İnşaat mühendisliğinin önemli ve sorumluluk gerektiren bir meslek olduğunu yeniden hatırlattığına vurgu yapan Bölüm Başkanımız Doç. Dr. Altan ÇETİN, tercihlerinden dolayı öğrencileri tebrik etmiştir. Öğrencilerimizin akademik ve mesleki gelişiminde, üniversitemiz ve bölümümüzün tüm imkanları ile destek sağlanacağının belirtildiği toplantı, öğrencilerimizle birlikte çekilen aile fotoğrafının ardından iyi dilek temennileriyle sona ermiştir.

• BARÜ 15’inci yılında dünyanın en iyileri arasında yer aldı

• 2022-2023 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni Gerçekleşti